Om Vraa MC

Vraa MC er med til at gøre livet på motorcyklen meget sjovere, ved at alle, også dem der kommer for 1. gang virkelig skal føle sig velkomne til klubben, uanset størrelse og alder på både MC’en og Bikeren.

Vraa MC har et overordnet formål; at gøre turer på motorcyklen til en oplevelse, og være social og imødekommende sammen med andre mc-ister, når der holdes pauser.

Du finder information om klubben og vores aktiviter her på hjemmesiden samt på Facebook:  https://www.facebook.com/groups/vraamc   

Vraa MC træf d. 11+12+13/6
På dagen fredag d. 11/6 hvor vi skulle begynde Vraa MC træffet blev coronarestriktionerne lempet, det var nu muligt at være op til 100 personer tilstede, samtidigt blev det muligt at holde baren åben til midnat - i sandhed en dejlig nyhed.
Tak til alle fra nær og fjern der kom og deltog, kort tid eller hele weekenden, I var med til at gøre træffet perfekt, vejret var også med os - selv om det blæste lidt...
Vi håber vi ses til næste år 
 
 
 

Aktiviteter i Vraa MC

Se alle vores aktiviteter på vores Aktivitetskalender. Kalenderen opdateres løbende.

Pga. Corona situationen er der stadig restriktioner. Fra 21/5 er det muligt at samles 50 personer indendørs og 100 personer udendørs.

Da vi er underlagt det der med et fint ord hedder "foreningsrelaterede aktiviteter" er det et krav at folk er vaccinerede/har coronapas, eller en test der ikke er over 72 timer gammel.

Pas på hinanden og undgår smittespredning🙂